ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο κ. Κούγιας ανέλαβε τον Τζήλο»

Τη νομική εκπροσώπηση του διεθνούς ρεφερί ανέλαβε ο διεθνής ποινικολόγος, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο πρώτος στη Λάρισα. 

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο κ. Κούγιας ανέλαβε τον Τζήλο»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε καταδικαστική ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, το πρωί της Τετάρτης (19/12) έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν ότι τη νομική εκπροσώπηση του άτυχου ρεφερί έχει αναλάβει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα στην Λάρισα, στην έδρα της Iστορικής ομάδας μας, οι εγκληματίες μπράβοι του «συνεργείου» που από το 1996 και μέχρι και σήμερα καταστρέφει καθημερινά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έδρασαν και πάλι.

Οι ανεπάγγελτοι εγκληματίες που 22 τώρα χρόνια γίνονται πλούσιοι και αποκτούν και κοινωνική θέση στην κοινωνία του ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα τους εκάστοτε ιδιοκτήτες των λεγόμενων μεγάλων ομάδων, χτύπησαν και πάλι για να τρομοκρατήσουν διαιτητές που αντιστέκονται, ιδιοκτήτες που τολμούν να αναδείξουν την βρώμικη και παράνομη συμπεριφορά τους xτύπησαν και πάλι.

Χτύπησαν με το θαμνάκια τον Βασσάρα, xτύπησαν τον Τσαχειλίδη, xτύπησαν τον Ζωγράφο, έκαψαν το σπίτι του Μπίκα (και παραλίγο να κάψουν τον ίδιο ζωντανό μαζί με την οικογένεια του), πυροβόλησαν με σκοπό να σκοτώσουν και τελικά σακάτεψαν τον Λίβα και σήμερα, δεν γνωρίζουμε εάν τον άφησαν ανάπηρο, τον επιστήμονα, πολιτικό μηχανικό, άριστο οικογενειάρχη και ένα από τα μεγάλα θύματα του «συνεργείου» αφού ήταν 10 χρόνια στην Β΄Εθνική, τον Θανάση Τζήλο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση του Θανάση Τζήλου και από σήμερα θα κάνουμε τόσο με τον ιδιοκτήτη μας όσο και σαν ΑΕΛ αλλά και μαζί με την ΕΠΣ Λάρισας, τα πάντα για να αποκαλυφθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Πριν ένα χρόνο οι μπράβοι του Μελισσανίδη, ο Γιώργος και ο Βαγγέλης, μπροστά στο Μελισσανίδη προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο στον κ. Κούγια.

Σήμερα δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, αλλά αυτή η βρωμιά των αδίστακτων νταβατζήδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να τελειώνει.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητάει από το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE να συνεννοηθούν με την NOVA και την ΕΡΤ και να σταματήσουν όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Δεν είναι δυνατόν να παραμένουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο διαιτητές τύπου Λάμπρου και να σακατεύονται διαιτητές σαν τον Τζήλο, σαν τον Βασσάρα, σαν τον Τσαχειλίδη και να τιμωρούνται με πρόστιμα ιδιοκτήτες σαν τον κ. Κούγια, γιατί τολμάει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους και ότι έτσι δήθεν δυσφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο το δυσφημίζουν όσοι ανέχονται επί 22 χρόνια Μητρόπουλους, Παπαδόπουλους αλλά και ολόκληρο το «συνεργείο» (παράγοντες, διαιτητές, παλιοί διαιτητές, παρατηρητές, υπάλληλοι της ΕΠΟ) από το 1996 έως σήμερα».