Δεν υφίσταται θέμα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

Οι Γάλλοι επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει δανεικό τον «Γερμανό» από την Μαρσέιγ, όμως, στην παρούσα φάση το όνομα του διεθνή Έλληνα επιθετικού δεν φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι.

Δεν υφίσταται θέμα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς συζητούν οι ομάδες με άλλους συλλόγους ή με μάνατζερ παικτών για να διαπιστωθεί αν ισχύει ένα μεταγραφικό σενάριο στο 100% ή είναι απλώς ένα απλό σενάριο και τίποτα περισσότερο, όμως, στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου τα πράγματα φαίνεται να είναι στην παρούσα φάση ξεκάθαρα.

Στην Γαλλία γράφτηκε την Δευτέρα (17/12) ότι ο «Γερμανός» θα πάει δανεικός στον Ολυμπιακό και πώς οι «ερυθρόλευκοι» το μοναδικό που θα χρειαστεί να καλύψουν είναι το μισό συμβόλαιό του από την Μαρσέιγ, το οποίο είναι αρκετά υψηλό (σ.σ. ακούγεται για σχεδόν 1,5εκ. ευρώ!).

Τι ισχύει τελικά με την περίπτωση του Μήτρογλου; Ότι απλώς… δεν ισχύει τίποτα. Στην Μαρσέιγ δεν γνωρίζουν το παραμικρό περί εμπλοκής του Ολυμπιακού. Αφήστε δε που ναι μεν τα ΜΜΕ της Γαλλίας τον έχουν στην πόρτα της εξόδου, ναι μεν φαίνεται ότι επικρατεί ένας προβληματισμός για τις επιδόσεις του (3 γκολ σε 17 ματς), αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί επισήμως στην «transfer list» της ομάδας της Μασσαλίας.

Προς το παρόν λοιπόν δεν υφίσταται κανένα θέμα Μήτρογλου. Άλλωστε, ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα.