Υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε Φερέιρα και Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να καλυφθεί!

Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι γερά στο κόλπο του δανεισμού του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού της Μπενφίκα, παρά το γεγονός ότι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να προκύψει το «ντιλ».

Υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε Φερέιρα και Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να καλυφθεί!

Το ότι ο Φακούντο Φερέιρα αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης, είναι κάτι που προκύπτει από πληροφορίες προερχόμενες κυρίως από την Πορτογαλία.

Στον Αργεντινό επιθετικό της Μπενφίκα έχει εστιάσει η ομάδα του Πειραιά. Στην Λισσαβώνα υποστηρίζουν ότι οι «Αετοί» θέλουν να βάλουν οψιόν αγοράς στη συμφωνία, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά με οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρον. Οψιόν αγοράς που μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ναι μεν θέλει να τον δώσει δανεικό για έξι μήνες ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ωστόσο, δείχνει διατεθειμένη να μην τον πάρει και πίσω κιόλας! Σαν να θέλει να τον παραχωρήσει αρχικά με δανεισμό και εν συνεχεία η ομάδα που τον απέκτησε δανεικό, να κινηθεί για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Στην παρούσα φάση όλα είναι ανοικτά με τον Φερέιρα. Ο Αργεντινός που έχει απορρίψει ήδη αρκετές προτάσεις, μέχρι στιγμής δεν δείχνει αρνητικός για τον Ολυμπιακό. Μπορεί π.χ. να μην θέλει να επιστρέψει στην Ουκρανία ή να μην τον ιντριγκάρει η ιδέα της Τουρκίας, ωστόσο, για την Ελλάδα δεν είναι αρνητικός.

Άλλωστε αν δεν ήθελε να έρθει στη Σούπερ Λίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν στραφεί ήδη σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Εκείνο που θα πρέπει να κρατήσουμε προς το παρόν είναι το γεγονός ότι ακόμα υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Οικονομική απόσταση για την ακρίβεια, η οποία όμως μπορεί να καλυφθεί. Συν τοις άλλοις, η Μπενφίκα και ο Αργεντινός φέρεται να περιμένουν κι άλλες προτάσεις από καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θέλει λοιπόν ακόμα αρκετή δουλειά και κυρίως υπομονή για να γίνει το «ντιλ». Ο Ολυμπιακός πάντως είναι διατεθειμένος να το παλέψει μέχρι τέλους, ώστε να κάνει και το χατίρι στον Μαρτίνς που ήταν εξ αρχής πολύ ψηλά στη λίστα του.