«Καίγεται» λόγω Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία της Super League

Η τελευταία αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Super League θα διεξαχθεί σήμερα, Δευτέρα (17/12, 19:30) στην Λιβαδειά όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πρωτοπόρο της κατάταξης, ΠΑΟΚ.

«Καίγεται» λόγω Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία της Super League

Με την σημερινή αναμέτρηση στο «Δημοτικό Λιβαδειάς» ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ (17/12, 19:30) ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της Super League.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, τους τρεις βαθμούς πήραν χθες, Κυριακή (16/12) ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λαμία και τον Ατρόμητο αντίστοιχα. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λάρισας και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία. Το Σάββατο (15/12) ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήραν την εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και Πανιώνιο αντίστοιχα ενώ ο Παναιτωλικός έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το Κλ. Βικελίδης κόντρα στον Άρη.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στον Λεβαδειακό καθώς εκτός από τον «πονοκέφαλο» με τους τραυματισμούς των Βιεϊρίνια και Πέλκα, έχει να αντιμετωπίσει και την «βαριά» ήττα από την ΜΠΑΤΕ με 3-1 στην Τούμπα που σήμανε τον άδοξο αποκλεισμό του από το Europa League. Στην προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει τους τρεις βαθμούς για να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να τον πλησιάσει στην βαθμολογία.

Απουσίες: Ο Βιεϊρίνια και ο Πέλκας βρίσκονται εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε στην έδρα του Πανιωνίου όπου έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη στα τελευταία λεπτά. Προηγήθηκαν οι Βοιωτοί στο ημίχρονο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ισοφαρίζει στο 95' με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Απουσίες: Γενικά εκτός ο Όμο, απών ο Σαβαντογκό, ο Ντιόγκο και ο Βίντεκερ για την ομάδα του Σανίνο.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Σάββατο 15/12

-ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 3-1 (51' Νικολιάς, 83', 89' Γιάγκος / 82' Ντουρμισάι)

-Άρης - Παναιτωλικός 1-2 (71' Ντιγκινί/ 63' Μαλής, 75' Λουσέρο)

-Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 2-1 (62', 87' Τόνσο/ 26' Δεληγιαννίδης)

Κυριακή 16/12

-Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη 1-0 (58΄ Τομάς)

-ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0

-Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0 (24΄Μακέντα)

-Ολυμπιακός - Λαμία 3-0 (32' Γκερέρο, 46' Φετφατζίδης, 51' Ελαμπντελαουί)

Δευτέρα 17/12

-Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 19:30

Η Βαθμολογία της Super League