ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0: Χάλια γήπεδο, χάλια ομάδες

Σε ένα ματς που έγινε σε άσχημο τερέν και είχε ελάχιστες φάσεις η ΑΕΛ και η ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο ΑΕΛ FC Arena.

ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0: Χάλια γήπεδο, χάλια ομάδες

Μια από τα ίδια για τη φετινή ΑΕΚ. Μακριά από το ΟΑΚΑ έχει προβλήματα και αυτό φάνηκε και στη Λάρισα όπου οι ποδοσφαιριστές της δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και έμειναν στο 0-0, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά χωρίς να δείξει κι εκείνος τίποτε το εξαιρετικά ποιοτικό.

Πάντως αν οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο προσεκτικοί σε δυο-τρεις περιπτώσεις, τότε θα μπορούσαν να πανηγύριζαν ένα σημαντικό τρίποντο. Τους ανήκουν εξάλλου δύο σούπερ στιγμές: το σουτ του Μπαργκάν που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπάρκα στο 34’ και ξανά σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή, στο 93’, έπειτα από τραγική γκάφα του Μπάρκα, με την πάλα να απομακρύνεται σωτήρια από τον Οικονόμου πάνω στη γραμμή!

Ήταν πάντως μια αναμέτρηση με λίγες συγκινήσεις. Δε βοήθησε ούτε ο αγωνιστικός χώρος που ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Με το σταγονόμετρο οι καλές επιθετικές στιγμές. Οι δυνατές μονομαχίες, τα πολλά φάουλ, ο εκνευρισμός και η μαχητικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα που περιγράφουν τα όσα είδαμε.

Για την ΑΕΚ οι απουσίες των Άλεφ και Μάνταλου σίγουρα επηρέασαν αφού έλειψε από τη μεσαία της γραμμή ο παίκτης που θα έδινε σωστότερα την μπάλα στην επίθεση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0

Σκόρερ: -
Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Κάρτες: Ακόστα, - Χουλτ, Οικονόμου, Γιαννιώτα.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (72' Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Αντονι, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης (68' Γκάλο), Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56' Γιαννιώτας), Λιβάια, Μπογέ (79' Γιακουμάκης), Πόνσε.