Ολυμπιακός-Λαμία: Μόλις για δεύτερη φορά αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη η Λαμία

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην τρίτη συνολικά κόντρα μεταξύ τους.

Ολυμπιακός-Λαμία: Μόλις για δεύτερη φορά αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη η Λαμία

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λαμία είναι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Στις 19:30 η έναρξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στην Λαμία για τρίτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος. Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε πέρσι να ανέβει στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στην περσινή αναμέτρηση, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 της Λαμίας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής με τον Μάρκο Μάριν να ανοίγει το σκορ και τον Ανσαριφάρντ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 από το 37'.

Στον αγώνα που διεξήχθη στο πρώτο μισό της σεζόν, στην Λαμία, ο Ολυμπιακός είχε φύγει νικητής με 1-0 χάρη στο τέρμα του Φορτούνη με την συμπλήρωση 30'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στην περσινή αναμέτρηση:

Ολυμπιακός: Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνης (81’ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (70’ Πάρντο), Ανσαριφάρντ (85’ Τζούρτζεβιτς).

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (72’ Ορτέγκα), Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος (51’ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Μεντίνα, Βάντερσον, Ακόστα (53’ Βουό).