Υπάρχει μέλλον για τον Βίκτωρα στην ΑΕΚ;

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Κλωναρίδη, προκαλεί προβληματισμό στα Σπάτα. Η εώς τώρα στήριξη του Χιμένεθ, το τριετές συμβόλαιο και η μεταγραφή...

Υπάρχει μέλλον για τον Βίκτωρα στην ΑΕΚ;

Ένα από τα πλέον συζητημένα ονόματα στην ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες είναι αυτό του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Πολυ-συζητημένος βέβαια από την κακή πλευρά, καθότι έχει προξενήσει μεγάλο προβληματισμό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του.

Από την αρχή της σεζόν ο Ελληνοβέλγος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του «Δικεφάλου». Ιδίως μετά την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στα Σπάτα, στο τέλος του Αυγούστου, ο Βίκτωρας είναι εκτός τόπου και χρόνου! Όχι απλά μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά ούτε καν κοντά στα ελάχιστα στάνταρς για έναν ποδοσφαιριστή της κατηγορίας του.

Φυσικά η ΑΕΚ δεν πρόσθεσε στο δυναμικό της και κάποιον τόσο μεγάλο σταρ. Το γνωρίζουν αυτό στα Σπάτα. Αλλά από την άλλη, κανείς, ούτε και ο πιο απαισιόδοξος, δεν προέβλεπε ότι ο 25χρονος θα παρουσίαζε τόσο αποκαρδιωτική εικόνα για μήνες...

Αυτή η κατάσταση λοιπόν έχει φέρει προβληματισμό και συζητήσεις σε Σπάτα και Μαρούσι. Για έναν ποδοσφαιριστή μάλιστα, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Με άλλα λόγια η ΑΕΚ πρέπει να τον «φορτωθεί» για δύο ακόμη χρονιές.

Βέβαια μπορεί στην πορεία ο Βίκτρωρας να πάρει μπρος και να αξίζει τα λεφτά του και σε αυτό ακριβώς ελπίζουν και εύχονται οι «κιτρινόμαυροι». Αλλά από την άλλη, σε κάθε περίπτωση, η αγωνιστική του κατάσταση τούς αγχώνει και τους βάζει σε πολλές σκέψεις.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον μεσοεπιθετικό του έως τώρα. Σήκωσε και ασπίδα σε εκείνον, όταν ο κόσμος στο ΟΑΚΑ άρχισε να τον αποδοκιμάζει δυνατά. Το ίδιο έπραξε και ο Τάσος Μπακασέτας για τον «κολλητό» του, ζητώντας από τους οπαδούς κατανόηση και υπομονή.

Όμως όλα έχουν και τα όριά τους. Ο Χιμένεθ μπορεί να στηρίζει τον Κλωναρίδη, αλλά έχει ήδη ζητήσει παίκτη στη θέση του... Βλέπετε δεν γίνεται να πορευτεί η ΑΕΚ με το αν και εφόσον αναστηθεί ο Βίκτωρας...

Κάτι που μεταφράζεται σε επιπλέον έξοδα, γι’ αυτό και πολύς κόσμος στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» δεν αποκλείει αρνητικές εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή. Εννοούμε, φυσικά, να του ζητηθεί από την ΠΑΕ να διακοπεί η συνεργασία τους και να χωρίσουν οι δρόμοι τους!

Η «Ένωση» πλήρωσε το καλοκαίρι στη Λιλ 200.000 ευρώ για τον Κλωναρίδη ενώ δεσμεύτηκε απέναντί του για ένα τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές σχεδόν στις 800.000 ευρώ. Δεν είναι λίγα τα χρήματα για να βρίσκεται κάποιος μεταξύ πάγκου και εξέδρας...

Οι τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος θα αποτελέσουν μια νέα ευκαιρία για τον Βίκτωρα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να στείλει το μήνυμα: «μπορείτε να με υπολογίζετε». Αν δεν την πιάσει τότε όλα τα σενάρια φαίνεται πως θα είναι ανοιχτά ενόψει του καλοκαιριού.