Παντελίδης: «Θυμώσαμε για την ήττα από τον Ατρόμητο»

Με θιγμένο... εγωισμό από την ήττα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, στο Περιστέρι, από τον Ατρόμητο (4-2) και απουσίες, ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο (15/12), για τη 14η αγωνιστική της Super League, τον Παναιτωλικό, ο Αρης (19.00, ΕΡΤ).

Παντελίδης: «Θυμώσαμε για την ήττα από τον Ατρόμητο»

Σε σχέση με το τελευταίο ματς, ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε να μην έχει στα πλάνα του τον Νικολάς Κολάσο, ενώ παροπλισμένοι είναι οι τραυματίες, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Ούγκο Σόουζα.

«Είμαστε ακόμη στενοχωρημένοι και θυμωμένοι με τον εαυτό μας για την εικόνα και την ήττα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Όμως, έχουμε υποχρέωση να κοιτάξουμε μπροστά και να αντιδράσουμε. Είδαμε τα λάθη μας και είμαι σίγουρος ότι δε θα επαναληφθούν», σχολίασε, χαρακτηριστικά, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, ο προπονητής του Αρη.

«Η ήττα στο Περιστέρι μας πείσμωσε όλους, γιατί αδικήσαμε τον εαυτό μας και περιμένουμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για να δώσουμε τις απαντήσεις μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, πιστεύω, ότι το ματς θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Αν εμείς κάνουμε αυτά που είπαμε όλη την εβδομάδα, θα πάρουμε τη νίκη και θα αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας», συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός.

Οι «κίτρινοι», με την ολοκλήρωση σήμερα της προετοιμασίας τους, αποφασίστηκε να καταλύσουν σε ξενοδοχείο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν για το παιχνίδι, αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Φραν Βέλεζ, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μαβράι, Μενέντεζ, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ναζλίδης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.