Η «Θύρα 7» για την επίσκεψη Τσακαλώτου στον Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ν. Υόρκης

Ο πρόεδρος του συνδέσμου του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη μίλησε στον Θέμη Σινάνογλου για την επίσκεψη του κ. Τσακαλώτου στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Η «Θύρα 7» για την επίσκεψη Τσακαλώτου στον Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ν. Υόρκης

Στο σημερινό «ΦΩΣ» φιλοξενείται ρεπορτάζ του Θέμη Σινάνογλου σχετικά με την επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από το θέμα που φιλοξένησε το «ΦΩΣ».

Για τον υπουργό οικονομικών κ. Τσακαλώτο. Περιέγραψαν οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη την έντονη προσπάθειά του να τους επισκεφτεί, πήγε λέει από μόνος του στο προηγούμενο σύνδεσμο που είχαν, δεν τους βρήκε, τους αναζήτησε από μόνος του, δεν ήξεραν καν ότι θα ερχόταν, και ήταν έκπληξη για αυτούς, του έκαναν τα παράπονά τους για το περσινό πρωτάθλημα που χάθηκε, του ζήτησαν εγγυήσεις και έδωσε υποσχέσεις για το γήπεδο και άλλα τέτοια, να μου επιτρέψετε να τα χαρακτηρίσω λίγο κωμικά.

Έχω βρεθεί στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη και έχω δει την τρέλα τους από κοντά, μέχρι και πινακίδες αυτοκινήτων με τη λέξη Thrylos, τατουάζ στα μπράτσα με το σήμα του Ολυμπιακού, τα είχα βγάλει φωτογραφίες. Εκεί έχει βρεθεί και ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης και αθλητές του συλλόγου. Δεν θυμάμαι όμως κανέναν υπουργό ποτέ. Ρώτησα τον πρόεδρο του συνδέσμου του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, Θόδωρο Μενή, που είναι πρόεδρος εκεί πάρα πολλά χρόνια και μου είπε τα εξής:

«Ο σύνδεσμός μας είναι στην ίδια διεύθυνση επί 24 χρόνια και ποτέ δεν έχει έρθει κανένας πολιτικός παράγοντας, πόσο μάλλον υπουργός! Μόνο οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και αθλητές του Ολυμπιακού και δημοσιογράφοι όπως εσύ. Όσο για τα παόκια δεν μετράνε εδώ. Δεν έχουν κάνει κάτι που να ξεχωρίσει εδώ στην ομογένεια. Ούτε καμία εκδήλωση! Το μεγαλύτερο γεγονός για αυτούς ήταν πριν 3-4 χρόνια ο ερχομός του Σαββίδη στο κλαμπ που δεν ήταν δικό τους, τους φιλοξενούσε ο σύλλογος των Ποντίων! Μέχρι που τους έδιωξε»!