Υπουργός στον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης (pic)

Μοίρασε υποσχέσεις για το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών του ΠΑΟΚ ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Υπουργός στον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης (pic)

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ. Η σχετική ενημέρωση από τον Σύνεσμο κάνει λόγο και για υποδσχέσεις που μοίρασε.

Αναλυτικά: Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!
Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη....πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατι όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!


Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας....του τα ψαλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθληματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό....ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομαδα!!!
Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα....αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια....υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει....!!!
Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας