Λύνει το συμβόλαιο του ο Τουρέ

Ο Ιβοριανός χαφ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα της αποδέσμευσης του από την ομάδα του Πειραιά.

Λύνει το συμβόλαιο του ο Τουρέ

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Γιάγια Τουρέ πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα κάνοντας πραγματικότητα την υπόσχεση που είχε δώσει ότι μία ημέρα θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του Ιβοριανού χαφ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμενε ο 35χρονος μέσος και όπως τα περίμεναν στον Ολυμπιακό. Όλο αυτό το διάστημα πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Αν και δούλεψε αρκετά για να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό.

Στην περίπου τρίμηνη παρουσία του με τα ερυθρόλευκα ο Γιάγια Τουρέ έκανε πέντε συμμετοχές, δύο στο Europa League, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Ο Ιβοριανός το πρωί χαιρέτισε τους συμπαίκτες του στον Ρέντη και η δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται έχοντας γράψει 222 λεπτά συμμετοχής.

Ο 35χρονος άσος το μεσημέρι μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας. Εκεί συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του. Δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξουν και ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα του Τουρέ.

Αυτή η εξέλιξη, πάντως, δεν σημαίνει πως μπαίνει και τέλος στην καριέρα του Ιβοριανού άσου. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκού συλλόγους και όχι μόνο για να συνεχίσει την καριέρα του.