Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μιλόγεβιτς

Στην πειραϊκή ΠΑΕ πήραν θέση για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που έλεγαν ότι οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα.

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένας από τους προπονητές που έχει θαυμαστές εντός ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα από την ΠΑΕ έλεγαν τα εξής: “Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε καν κουβέντα με Μιλόγεβιτς! Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα πρέπει να έχει μία μίνιμουμ σοβαρότητα”.

Ο Μιλόγεβιτς όντως έχει αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα και στο Βελιγράδι υποστηρίζουν εδώ και πολλές μέρες ότι από πίσω κρύβεται ο Ολυμπιακός. Στην ΠΑΕ ξεκαθάριζαν όμως ότι δεν έχουν συμφωνήσει με τον Μιλόγεβιτς.

Όπως και να 'χει, το θέμα προπονητή για τους “ερυθρόλευκους” θα πάει από Μάιο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα...

Στην Ισπανία για παράδειγμα θεωρούν ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο έχουν εμφανιστεί διάφοροι μνηστήρες, όπως η Σοσιεδάδ και η Εσπανιόλ. Και το θέμα του Γκαρθία πάντως θα πάει από Μάιο.