Καραπαπάς: «Δεν υπάρχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα»

Ο διευθυντής επικοινωνίας μίλησε για όλα όσα έγιναν από τον Τζήλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ξάνθη.

Καραπαπάς: «Δεν υπάρχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα»

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του Τζήλου στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποχωρεί στα αποδυτήρια χωρίς να πει το παραμικρό. Οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για το διπλό πέναλτι που έγινε σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και για την αποβολή του Ποντένσε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έχει νόημα να παίζει με την τράπουλα να είναι σημαδεμένη.

«Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Έχουμε κουραστεί και εμείς και οι φίλαθλοι μας να βλέπουμε κάθε Κυριακή τα ίδια. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι από τον κ. Γραμμένο που κάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, από τους ανθρώπους στην Ευρώπη τον κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν αυτά που κάνουν στην Ελλάδα. Να μας πουν αν έχουν καταλάβει την οργή του κόσμου του Ολυμπιακού. Ας μας πουν που ανήκει η Ξάνθη μετοχικά, με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος στο τηλέφωνο τις τελευταίες 48 ώρες, εμείς με αυτούς τους όρους δεν έχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα. Υπάρχει στο πρώτο ημίχρονο η διπλή φάση πέναλτι που δεν δόθηκε τίποτα και η κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε που ο Τζήλος είπε ότι δεν την είδε, αλλά κάποιος του την είπε», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ.