Το έχει ξανακάνει ο Καμαρά

Από την πρώτη στιγμή ο Αφρικανός έλεγε ότι θα προλάβει να αγωνιστεί κανονικά στα Πηγάδια και τελικά τα κατάφερε.

Το έχει ξανακάνει ο Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά στις αρχές της εβδομάδας και μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έμοιαζε εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τη Ξάνθη. Το ιατρικό επιτελείο έβλεπε πιο πιθανό να προλάβει το ματς με τη Μίλαν παρά αυτό στα Πηγάδια.

Ο Αφρικανός, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. «Δεν θέλω να χάσω αυτό το παιχνίδι», έλεγε στον Μαρτίνς, ο οποίος από την πλευρά του ήταν επιφυλακτικός να τον χρησιμοποιήσει στη Ξάνθη.

Επέμενε ο παίκτης και τόνισε διαρκώς πως θα κάνει τα πάντα για να προλάβει το παιχνίδι. Και τελικά δικαιώθηκε. Κατάφερε και ξεπέρασε το πρόβλημα του και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με το συγκρότημα της Θράκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αφρικανός χαφ δείχνει τόσο μεγάλη θέληση να προλάβει παιχνίδι του Ολυμπιακού και τελικά τα κατάφερε. Το έχει κάνει ξανά στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Τότε είχε επιστρέψει με πρόβλημα από την Εθνική του ομάδα και θεωρούνταν δύσκολο να παίξει, αλλά με σκληρή δουλειά και επιμονή τα κατάφερε και αγωνίστηκε από την αρχή.