«Ο Ολυμπιακός... βλέπει για τον Ιανουάριο τον Ντέντρικ Μπογιάτα»

Άλλο ένα μεταγραφικό σενάριο για παίκτη που απασχόλησε το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός... βλέπει για τον Ιανουάριο τον Ντέντρικ Μπογιάτα»

Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο με... ερυθρόλευκο παρελθόν και προοπτική εν όψει Ιανουαρίου βλέπει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sundaypost, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός... βλέπει για τον Ιανουάριο τον αμυντικό Ντέντρικ Μπογιάτα. Το σχετικό ρεπορτάζ κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» το περασμένο καλοκαίρι. «Ο ελληνικός σύλλογος είχε προσφέρει 7 εκατομμύρια στερλίνες για το αστέρι από το Βέλγιο, αλλά η προσφορά απορρίφθηκε. Μια κίνηση που σε συνδυασμό ανάλογων προσφορών από τη Φούλαμ και τη Φενερμπαχτσέ, οδήγησε σε μια διαμάχη μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη».

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για κίνηση που εξετάζει ο Ολυμπιακός αλλά και την πρόθεση της Σέλτικ να παραχωρήσει τον παίκτη καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

Την περασμένη Τρίτη ο Μπογιάτα είχε συνομιλία με οπαδούς της ομάδας, στους οποίος είπε να προετοιμάζονται για καλά νέα. Όταν ρωτήθηκε ο διευθυντής των Σέλτικς είπε αστειευόμενος ότι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο πέντε ετών. Κάτι τέτοιο τελικά δεν έχει συμβεί.