Εκτόξευση για Σισέ και Καμαρά

Οι δύο Αφρικανοί είναι αυτή τη στιγμή τα πιο «καυτά» ονόματα στον Ολυμπιακό και η αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει ανέβει.

Εκτόξευση για Σισέ και Καμαρά

Από τη μία ο Μαντί Καμαρά και από την άλλη ο Παπέ Σισέ. Δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δεν προκάλεσαν κανένα θόρυβο. Είναι από τα λεγόμενα «λαβράκια» για τα οποία μπορεί να αισθάνεται περήφανο το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, το οποίο βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμα ενός παίκτη.

Δύο ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν και τους δύο παίκτες και όπως σας έγραψε σήμερα το «ΦΩΣ» η Ντόρτμουντ έχει… καρφωμένα τα μάτια της πάνω στον Μαντί Καμαρά.

Ο Παπέ Σισέ είναι επίσης μία περίπτωση που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν είναι τυχαίο πως ο Ολυμπιακός φρόντισε πρόσφατα να απορρίψει πρόταση από γερμανικό σύλλογο και παράλληλα να προχωρήσει στην επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Οι μετοχές και των δύο ποδοσφαιριστών παρουσιάζουν μεγάλη άνοδο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η αξία του Μαντί Καμαρά έχει φτάσει στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ του Παπέ Σισέ στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αμφότεροι έχουν διαρκή άνοδο και δεν είναι τυχαίο που ευρωπαϊκοί σύλλογοι τους… μαρκάρουν και τους δύο πολύ στενά.