Τι γράφουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό και Σολδάδο

Η αναφορά που κάνουν στον Νέλσον Ολιβέιρα της Νόργουιτς.

Τι γράφουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό και Σολδάδο

Σε δύο ποδοσφαιριστές επικεντρώνει το μεταγραφικό ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δεκάδες σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία. Σύμφωνα με αυτά, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει δώσει την έγκρισή του για τον Ρομπέρτο Σολδάδο της Φενέρμπαχτσε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο επιθετικός της Φενέρ μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση. Ο Σολδάδο -όπως αναφέρουν οι Τούρκοι- είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για όσα έγιναν στον αγώνα με τη Γαλατασαράι. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει. Ο Σολδάδο και άλλοι ποδοσφαιριστές της Φενέρ είχαν τιμωρηθεί τότε. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιουνές Μπελχαντά εξαπέλυσε επίθεση στον Σολδάδο με τον χαφ της Φενέρμπαχτσε, Ζαΐλσον να χτυπά τον Μπελχαντά ανάβοντας την σπίθα για ένθερμο επεισόδιο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ποινή για τον Σολδάδο ήταν έξι αγωνιστικές ενώ τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Ισπανός επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Εκτός του Σολδάδο, ο Ολυμπιακός κινείται και για τον Νέσλον Ολιβέιρα της Νόργουιτς σύμφωνα και πάλι με τους Τούρκους. Βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα κάνουν απλά αναφορά στο όνομά του, προφανώς έχοντας ως πηγή δημοσιεύματα στην Ελλάδα.