Δύσκολα θα πάρει το ρίσκο με τον Καμαρά

Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη την Κυριακή (9/12), όμως, ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αν «ελλοχεύει» κίνδυνος υποτροπής.

Δύσκολα θα πάρει το ρίσκο με τον Καμαρά

Ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο που έχει ο Καμαρά, τον έχει πάει πίσω σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επικίνδυνη έξοδο στα Πηγάδια της Ξάνθης (9/12, 15.30).

Ο Αφρικανός χαφ αν και δεν έχει κάτι το σοβαρό, ακόμα δεν έχει «γκαζώσει», αλλά κάνει τεράστια προσπάθεια για να καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, έτσι ώστε ο Μαρτίνς να μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι στην ακριτική πόλη.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και το σενάριο που μοιάζει ως επικρατέστερο είναι να επανεμφανιστεί σε μία εβδομάδα στον «τελικό» με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη.

Ο Καμαρά θα κάνει πάντως τις επόμενες δύο μέρες ό,τι περνάει από το χέρι του, μήπως καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά και ταξιδέψει στην Ξάνθη. Υπάρχει ωστόσο και ο Μαρτίνς που θα πάρει την οριστική απόφαση. Ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, εκτός πια κι αν οι γιατροί ενημερώσουν τον Πορτογάλο τεχνικό ότι δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Αν δεν αλλάξει λοιπόν κάτι θεαματά, ο Αφρικανός άσος αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών στον αγώνα με την Μίλαν την επόμενη Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.