«Ξανά για Στεργιάκη ο Ολυμπιακός»

Δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία επιμένουν πως οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν ξανά με τον Έλληνα τερματοφύλακα.

«Ξανά για Στεργιάκη ο Ολυμπιακός»

Το καλοκαίρι έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Στεργιάκης είχε έρθει στην Ελλάδα και ήταν με το στυλό στο χέρι για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν έγινε την τελευταία στιγμή και ο Στεργιάκης συνεχίζει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Στη Βουλγαρία, ωστόσο, υπήρξαν και νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το ενδιαφέρον για τον νεαρό πορτιέρε αναθερμάνθηκε. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία ο Στεργιάκης απασχολεί εκ νέου τους Πειραιώτες και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτή η μετακίνηση να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα πάντα με τους Βούλγαρους ο Στεργιάκης ενδιαφέρει και συλλόγους από το Βέλγιο και την Πολωνία. Δίνουν πολλές πιθανότητες στο ενδεχόμενο να υπάρξει εξέλιξη ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Ολυμπιακός έχει τρεις τερματοφύλακες και είναι πλήρης στον «άσο». Για να γίνει προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να φύγει κάποιος. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ο Λευτέρης Χουτεσιώτης κι έτσι θα αδειάσει θέση.