Άνθρωπος του Ολυμπιακού στο Μποαβίστα-Πόρτο- Ποιον παίκτη τσέκαρε

«Χτενίζει» την πορτογαλική αγορά η ομάδα του Πειραιά. Ποιον παίκτη παρακολούθησαν οι «ερυθρόλευκοι» που απασχολεί τη… μισή Ευρώπη.

Άνθρωπος του Ολυμπιακού στο Μποαβίστα-Πόρτο- Ποιον παίκτη τσέκαρε

Ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις. Το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου όλο το χρόνο… σκανάρει τα πάντα σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το πορτογαλικό για παράδειγμα είναι ένα από αυτά που βρίσκεται στο… στόχαστρο των Πειραιωτών. Τσεκάρουν ποδοσφαιριστές όλο το χρόνο από το πρωτάθλημα της Ιβηρικής. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στο παιχνίδι με τη Μποαβίστα με την Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Στο… μάτι των Πειραιωτών έχει μπει ο Έντερ Μιλιτάο όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία. Πρόκειται για τον 20χρονο στόπερ της Πόρτο, ο οποίος έχει καταγράψει φέτος 14 συμμετοχές με τους «Δράκους» σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο Στάδιο «Μπέσα», ωστόσο δεν βρέθηκε μόνο άνθρωπος για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα κατάσκοποι υπήρχαν από Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Σεβίλλη, Λιλ, Ρεν, Ατλέτικο, Εϊμπάρ, Ουέσκα, Βασιλεία και Αμβούργο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τσέκαρε κι άλλους ποδοσφαιριστές.