Τι ισχύει πραγματικά για Ντουρμισάι και Ολυμπιακό

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι ένας παίκτης που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.

Τι ισχύει πραγματικά για Ντουρμισάι και Ολυμπιακό

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι ένας παίκτης που δεν έχει αφήσει αδιάφορους του Πειραιώτες. Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Πανιωνίου έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον και το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Ρέντη το όνομά του έχει ακουστεί.

Στη χώρα του την Αλβανία υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει κλείσει ήδη από τώρα προκειμένου το καλοκαίρι να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Η αλήθεια είναι όμως κάπου στη μέση...

Ναι μεν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει ποια είναι τα δεδομένα μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του, όμως δεν τον έχει κλεισμένο ακόμα. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Πειραιά έχει μιλήσει με τον Πανιώνιο και θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θελήσει να τον αποκτήσει.

Ο Ντουρμισάι είναι κι αυτός θετικός στο να κατηφορίσει προς το λιμάνι του Πειραιά και αν τελικά ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό του, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο.

Όμως η ιστορία ακόμα δεν είναι τελειωμένη, όπως παρουσιάζεται στη χώρα του επιθετικού του Πανιωνίου.