ΑΕΛ-Πανιώνιος 4-2: Σούζα το αλογάκι

Με δυο γκολ του Νούνιτς η ΑΕΛ συνέτριψε 4-2 τον Πανιώνιο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 39΄.

ΑΕΛ-Πανιώνιος 4-2: Σούζα το αλογάκι

Τρομερή εμφάνιση έκανε η Λάρισα που εκτός από τα γκολ είχε και δύο δοκάρια! Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό, αλλά κυριάρχησε μετά την αποβολή του Τσιλούλη με απευθείας κόκκινη στο 39΄(για σκληρό μαρκάρισμα στον Χούμπτσεφ) και έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη που την απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Η Λάρισα προηγήθηκε στο 14΄με κεφαλιά του Νούνιτς κι ενώ νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει στο 19΄με τον Μασούρα που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζίζιτς να αφήσει την μπάλα να περάσει μετά από εκτέλεση πλαγίου.

Μέχρι την αποβολή στο 39΄η Λάρισα είχε την πρωτοβουλία, αλλά ο Πανιώνιος κατόρθωνε να έχει ισορροπία στο παιχνίδι, κάτι που στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε να συμβαίνει και οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί. Στο 53΄ο Μιλοσάβλιεβιτς μετά από ασίστ του Μπαργκάν έγραψε το 2-1 με δυνατό σουτ (βρήκε πρώτα και στο δοκάρι), στο 57΄ο Μπαργκάν είχε σουτ στο δοκάρι και στο 58΄κατάφερε και να σκοράρει με κοντινό σουτ, μετά από δύο αποκρούσεις του Κότνικ σε σουτ των Ντέλετιτς και Νούνιτς! Το 4-1 έκανε ο Νούνιτς στο 64΄από ασίστ του Ντέλετιτς. Για τον Πανιώνιο μείωσε στις καθυστερήσεις ο Ντουρμισάι.

Καλή η διαιτησία του Παπαδόπουλου που πέραν της αποβολής του Τσιλούλη έδειξε κίτρινη σε Ζίζιτς, Κούρντι, Μπανανά και Πίρις.

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
ΑΕΛ-Πανιώνιος 4-2
Σκόρερ: 14' Νούνιτς, 54' Μιλοσάβλιετς, 59' Μπαργκάν, 64'Νούνιτς, 92΄ Ντουρμισάι
Διαιτητής: Κουτσιάυτης (Άρτας)
Κάρτες: Κόκκινη: 39΄ Τσιλούλης- Κίτρινες: Ζίζιτς- Κούρντι, Πίρις, Μπανανά
Συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν (67΄Πίτι), Κόεφ (22΄Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Μπαργκάν (82΄Σαχίτι), Νούνιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κότσιτς (61΄Παπαγεωργίου), Κεϊτά, Πίρις, Τσιλούλης, Οικονομίδης (67΄Σαραμαντάς), Μασούρας, Ντουρμισάι