Κούγιας: «Όρισαν ξανά τον πιο βρώμικο διαιτητή. Ο Θεός να μας φυλάει»

«Το Ελληνικό κράτος από το 1996 και την αρχή της παράγκας του Θωμά Μητρόπουλου και της συμμορίας του παραμένει σκλαβωμένο σε αυτούς τους αλήτες», λέει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Κούγιας: «Όρισαν ξανά τον πιο βρώμικο διαιτητή. Ο Θεός να μας φυλάει»

Ο Γιώργος Λάμπρου είχε μείνει εκτός πινάκων από την έκτη αγωνιστική και τη διαιτησία του στο Ξάνθη - Λάρισα. Ορίστηκε όμως στο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ κι αυτό έφερε την «έκρηξη» του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.

Ο τελευταίος στη δήλωσή του λέει πολλά και διάφορα για τον συγκεκριμένο διαιτητή και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα:

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Αν αυτό δεν είναι παράγκα και αν δεν αποτελεί την απόλυτη απόδειξη ότι οι καταδικασμένοι Θωμάς Μητρόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος (για τον οποίον χθες η Εισαγγελέας Εφετών κ. Πούλου ζήτησε και πάλι να καταδικαστεί στο Koriopolis για στήσιμο αγώνων) κάνουν κουμάντο στο βρώμικο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε τι άλλο μπορεί να σημαίνει;

Συγχαρητήρια κ. Τσίπρα, συγχαρητήρια κ. Βασιλειάδη, συγχαρητήρια κ. Γραμμένε, συγχαρητήρια κ. Perreira, συγχαρητήρια κ. Δέδε που με τιμωρήσατε γιατί δυσφήμησα το ποδόσφαιρο.

Ο πιο βρώμικος διαιτητής που διεύθυνε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος μετά τους Παπουτσέλη, Δημητρόπουλο, Ποντίκη, Βαλλιάνο, Χέλη και Καλόπουλο ορίστηκε μετά από λίγες βδομάδες και μετά από τα εγκλήματα που έκανε εις βάρος της ΑΕΛ στην Ξάνθη και που εξαιτίας του χάσαμε και το παιχνίδι με την Λαμία, αντί να εξαφανισθεί από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ορίστηκε και πάλι να διευθύνει έναν από τους σοβαρότερους αγώνες για δύο ομάδες που δίνουν αγώνα σωτηρίας, τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΟΦΗ.

Ζήτω το καθαρό Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Θεός να μας φυλάει.

Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο.

Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας μας για την αργοπορημένη αντίδραση μου, αλλά μόλις πριν από λίγο ενημερώθηκα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ανεβαίνω στην Λάρισα και στις 15:00 αύριο το μεσημέρι θα δώσω συνέντευξη τύπου.

Είναι αδιανόητο το Ελληνικό κράτος από το 1996 και την αρχή της παράγκας του Θωμά Μητρόπουλου και της συμμορίας του να παραμένει σκλαβωμένο σε αυτούς τους αλήτες».