Το έψαχνε καιρό ο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό!

Ο Σέρβος στόπερ είχε δύο άσχημες εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά έψαχνε μία εμφάνιση αλά… Υπουργού Άμυνας (σ.σ. το προσωνύμιό του στην Τουρκία) και την βρήκε στο Περιστέρι.

Το έψαχνε καιρό ο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό!

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς το έλεγε όλη την εβδομάδα στον Ρέντη ότι κάτι καλό θα του επιφύλασσε η μοίρα στο Περιστέρι. Ο Σέρβος στόπερ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Όχι μόνο για το νικητήριο γκολ του, αλλά και για το γεγονός ότι είχε συμμετοχή και στο πρώτο τέρμα, αφού ο Καμαρά χάρη στον Βούκοβιτς που έπαιξε σε ρόλο «σέντερ» στο μπάσκετ, άφησε ελεύθερο το πεδίο στον Αφρικανό να «εκτελέσει» τον Μέγιερι.

Η ουσία είναι ότι ο Βούκοβιτς έψαχνε εδώ και καιρό μία εμφάνιση… υπουργική. Να θυμίσουμε ότι οι Τούρκοι τον είχαν χαρακτηρίσει «Υπουργό Άμυνας» για τις εμφανίσεις του στην Κόνιασπορ.

Την έψαχνε καιρό και το συζητούσε εδώ και μέρες στο προπονητικό κέντρο, από τη στιγμή που επέστρεψε από την Εθνική του, ότι νιώθει καλά και έτοιμος να ξελασπώσει τον Ολυμπιακό εφόσον οι συνθήκες το απαιτούσαν.

Ο Βούκοβιτς είχε δύο άσχημες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εκεί όμως ήταν ένας εκπληκτικός Μεριά που είχε κάνει τη «σκούπα» πίσω από τον Σέρβο.

Τώρα όμως με τον Σισέ έχουν συνθέσει ένα πολύ υψηλού επιπέδου αμυντικό δίδυμο και φαίνεται ο Βούκοβιτς να πατάει πιο γερά στα πόδια του. Το γκολ στο Περιστέρι του «τόνωσε» κι άλλο την ψυχολογία και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τα… καλά του και στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπέτις.