Η ΕΠΟ «ξήλωσε» τον Τσαχειλίδη από την ΚΕΔ

Η Ε.Ε της ΕΠΟ απέπεμψε τον Γιάννη Τσαχειλίδη από μέλος της ΚΕΔ

Η ΕΠΟ «ξήλωσε» τον Τσαχειλίδη από την ΚΕΔ

Στη σημερινή (26/11) συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ αποφασίστηκε η καταγγελία της σύμβασης του Γιάννη Τσαχειλίδη λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ο Τσαχειλίδης είχε επιστρέψει στην ΚΕΔ πριν από ένα χρόνο (δηλαδή επί προεδρίας Μέλο Περέιρα). Υπέρ της απόλυσής του ψήφισαν 15 μέλη ψήφους ενώ οι Αγραφιώτης και Μπαταγιάννης έριξαν λευκό.

Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ τονίζεται πως «καταγγέλλεται "για σπουδαίο λόγο" η συνεργασία με το μέλος της Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννη Τσαχειλίδη"».

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία στάθηκε το επεισόδιο που είχε με τον α’ αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Στέργιο Αντωνίου, πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αντωνίου περιέγραψε ως εξής τη σκηνή: «Είχα μόλις επιστρέψει από την Αυστρία και πέρασα από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Είδα την πόρτα της ΚΕΔ ανοιχτή και είπα να πω μια καλησπέρα. Παρόντες ήταν οι κύριοι Καλύβας - Τσαχειλίδης. Ο δεύτερος με ρώτησε τι δουλειά έχω εδώ. Του είπα ότι είμαι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Μου είπε ότι δεν έχω καμιά δουλειά στην ΚΕΔ και με έντονο ύφος «περάστε έξω». Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Απλώς μια καλησπέρα ήθελα να πω. Μακριά από μένα παρεμβάσεις στη διαιτησία».