Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα - Πέρα από διαιτησία, εξυγιάνσεις και όλες τις ομορφιές...

Μπορεί να βγάζει την ψυχή του ίδιου του εαυτού του, μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα στο γήπεδο είναι ξεκάθαρη σε κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος όλων. 
Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα - Πέρα από διαιτησία, εξυγιάνσεις και όλες τις ομορφιές...

Ο Ολυμπιακός είναι 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή και σαφέστατα δεν είναι φαβορί για να πάρει τον φετινό τίτλο, αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο με βάση τα παιχνίδια που έχουν γίνει έως τώρα, πως είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος εναντίον των ομάδων που είναι πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από αυτόν στη βαθμολογία, η διαφορά ήταν εμφανής και έγινε δεχτή ακόμη και από τους αντίπαλους. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο είχε κάνει ρεκόρ τελικών προσπαθειών και έχασε από το αυτογκόλ της χρονιάς.

Με τον Παναθηναϊκό πάλι δε νίκησε, παρότι από ένα σημείο κι έπειτα είχε βάλει τους πράσινους μέσα στην περιοχή τους και το ματς κάθε άλλο παρά ντέρμπι θύμιζε. Σε αυτό το παιχνίδι δέχθηκε το γκολ της χρονιάς, από αυτό το απίθανο σουτ του Κάτσε.

Με τον Ατρόμητο που μέχρι χτες ήταν αήττητος, έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα στην έδρα του αντίπαλου σαν τη γάτα με το ποντίκι. Τουλάχιστον πήρε τη νίκη, έστω και στο φινάλε, διότι πάλι έφτασε κοντά στο να μη νικήσει.

Μόνο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 40.000 οπαδούς της, δεν ήταν κυρίαρχος του αγώνα, σε ένα ισορροπημένο γενικά ντέρμπι. Αλλά με τον Ολυμπιακό να έχει δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους και την ευκαιρία της χρονιάς μετά την ισοφάριση που δέχτηκε στο 90'.

Δείτε και την απόδοση που έχουν στα περισσότερα παιχνίδια τους οι άλλες ομάδες, με κάποιες εξαιρέσεις σε μεμονωμένα ματς. Θυμηθείτε τη σωρεία ευκαιριών που δημιουργεί (και χάνει) στην πλειονότητα των δικών του αγώνων ο Ολυμπιακός.

Αφήστε στην άκρη και τη διαιτησία και τις εξυγιάνσεις και όλες τις ομορφιές που συμβαίνουν εξωαγωνιστικά.

Όποιος δεν παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός είναι η ποιοτικότερη και καλύτερη ομάδα, έχει πρόβλημα. Ο Λουτσέσκου και ο Δώνης όταν έπαιξαν με τον Ολυμπιακό το παραδέχτηκαν. Αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, με όλους να πιστεύουν ότι δεν θα το πάρει, σίγουρα θα έχουν παίξει ρόλο πολλά. Ανάμεσά τους και δικά του μεγάλα λάθη. Αλλά η ανωτερότητά του μέσα στις γραμμές του γηπέδου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, έχοντας πια το δείγμα όλων των μεγάλων αναμετρήσεων του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα.