Χωρίς Βασιλακάκη η αποστολή του Ατρόμητου

Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος χαφ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στους 19 που επέλεξε ο Κάναντι για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς Βασιλακάκη η αποστολή του Ατρόμητου

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Το πρόβλημα για τον Νταμίρ Κάναντι είναι πως ο Θοδωρής Βασιλακάκης δεν τα κατάφερε τελικά και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αυστριακός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ούτε τον Κυριάκο Κιβρακίδη. Μπορεί να συμμετείχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις, αλλά προερχόταν από πρόβλημα στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα στο 100% για να αγωνιστεί κόντρα στους Πειραιώτες.

Για τον αυστριακό τεχνικό είναι πολύ σημαντική η απουσία του Έλληνα χαφ, ο οποίος και φέτος έχει ρόλο στην ομάδα του Περιστερίου. Θυμίζουμε πως ο Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον Ουγκράι, ο οποίος τραυματίστηκε με την Εθνική του ομάδα.

Ο Κάναντι μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του ματς με τον Ολυμπιακό οι οποίοι είναι οι εξής: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς.

*Η ομάδα του Περιστερίου μετά το τέλος της προπόνησης κατέλυσε σε ξενοδοχείο, ενώ όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη.