Της νύχτας τα καμώματα για Ουάρντα - Από το «θέλω να φύγω», στο «είμαι υπερήφανος παίκτης του ΠΑΟΚ»

Ο αποκλεισμός από την αποστολή, το δημοσίευμα στην Αίγυπτο και η δική του τοποθέτηση.

Της νύχτας τα καμώματα για Ουάρντα - Από το «θέλω να φύγω», στο «είμαι υπερήφανος παίκτης του ΠΑΟΚ»

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι Αιγύπτιοι τον «έστελναν» εκτός ΠΑΟΚ. Λϊγο αργότερα ο ίδιος δήλωσε υπερήφανος που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά για τον Αμρ Ουάρντα για τον οποίο η νύχτα μόνοι ήσυχη δεν ήταν.

Από το απόγευμα, ο νέος αποκλεισμός του Αιγύπτιου από την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη, θεωρήθηκε ως ο «πρόδρομος» της εξόδου του Aφρικανού διεθνούς μέσου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Το... γλυκό έδεσε λίγες ώρες αργότερα καθώς στην ιστοσελίδα «yallakora.com» φερόταν να δηλώνει: «Θέλω να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Θέλω μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι, αφού στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου χωρίς λόγο. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα και θέλω να αγωνίζομαι. Έχω προτάσεις από αγγλικές και ισπανικές ομάδες, τις οποίες θα εξετάσω. Δεν θέλω να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου».

Ξαφνικά, ο Ουάρντα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Τοποθετήθηκε μέσω facebook και διέψευσε πως έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ψέματα παντού, είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και περήφανος γι΄ αυτό».