Τα κενά στα εξτρέμ και ο Ναουέλ

Ο νεαρός εξτρέμ καλείται από εδώ και στο εξής να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, αφού τα κενά είναι μεγάλα και στα άκρα της επίθεσης.

Τα κενά στα εξτρέμ και ο Ναουέλ

Ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο ήρθε στο χειρότερο σημείο για την ομάδα του Πειραιά. Ο διεθνής εξτρέμ δεν είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα και αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες πολύ καλύτερα. Παρόλα αυτά έχει αυτή την ατυχία και λογικά θα χάσει το υπόλοιπο του 2018, αν και με σιγουριά θα μπορούμε να το πούμε αυτό το πρωί του Σαββάτου όταν και θα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Το κακό είναι διπλό για τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του 31χρονου εξτρέμ. Πρώτα απ’ όλα ο Πέδρο Μαρτίνς χάνει μία λύση που είχε για το «9» στο οποίο είναι πληγωμένος. Στη συνέχεια χάνει μία αξιόπιστη λύση για τα άκρα της επίθεσης. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολα παιχνίδια και ποδοσφαιριστές με την εμπειρία και την αξία του είναι χρήσιμοι.

Μπορεί όλοι να λένε για τον Δημήτρη Μάνο, όμως ένας ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να σηκώσει μεγάλο βάρος είναι και ο Ματίας Ναουέλ. Οι εξτρέμ που έχει στη διάθεση του ο Μαρτίνς είναι οι Ποντένσε, Ναουέλ και Φετφατζίδης. Οι λύσεις δηλαδή και σε αυτή τη θέση είναι περιορισμένες μέχρι τις γιορτές. Ακόμα κι αν είχε στο μυαλό του το τρικ με τον Κούτρη και τον Τσιμίκα δεν μπορεί να το κάνει όταν ο δεύτερος είναι στα… πιτς.

Αυτό σημαίνει πως ο Ναουέλ είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί από εδώ και στο εξής να δείξει την αξία του. Είναι η μεγάλη ευκαιρία του νεαρού εξτρέμ. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα η μπάλα είναι στρωμένη στα πόδια του.