Έχει κι άλλα «λαβράκια» η Super League

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μασούρα από τον Πανιώνιο, όμως, στο… στόχαστρο του έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές που αρέσουν.

Έχει κι άλλα «λαβράκια» η Super League

Η μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα ήταν κάτι το αναμενόμενο, αφού ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό είχε τον πρώτο λόγο για τον ποδοσφαιριστή. Είναι γνωστό πως στο λιμάνι ξεσκονίζουν την ελληνική αγορά και οι παίκτες που παίζουν στη Super League πάντα τους ενδιαφέρουν.

Ο Μασούρας δεν είναι ο μοναδικός που αρέσει στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. «Λαβράκια» έχουν εντοπιστεί και σε άλλους συλλόγους και βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Το αν θα γίνει κίνηση άμεσα για την απόκτηση τους είναι μία άλλη περίπτωση, αλλά είναι παίκτες που αρέσουν και υπάρχει θετική άποψη.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου το «ΦΩΣ» σας έχει ενημερώσει για τον Φώτη Ιωαννίδη. Πρόκειται για τον επιθετικό του Λεβαδειακού, ο οποίος είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Ιωαννίδη. Βρίσκεται στα ραντάρ των «ερυθρόλευκων» εδώ και αρκετό καιρό και υπάρχει πολύ θετική άποψη γι’ αυτόν. Πρόκειται για ένα παιδί που έχει γεννηθεί στις 10 Ιανουαρίου και θεωρείται πως έχει φοβερά προσόντα.

Παράλληλα το Αγρίνιο έχει βουίξει πως ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού. Γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 2001 ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο των Πειραιωτών. Φέτος έχει κάνει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα του Παναιτωλικού και στο λιμάνι επίσης έχουν καλή εικόνα γι’ αυτόν.