Ολυμπιακός: Ο παίκτης του Λεβαδειακού που άρεσε στο λιμάνι

Ποιος είναι ο 18χρονος επιθετικός της ομάδας της Βοιωτίας που ξεχώρισαν οι Πειραιώτες και η σχέση του με παλιό παίκτη του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο παίκτης του Λεβαδειακού που άρεσε στο λιμάνι

Είναι γνωστό πως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά. Κάθε ταλέντο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα απασχολεί τους Πειραιώτες. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 18χρονος επιθετικός της ομάδας της Βοιωτίας όπως σας έγραψε το σημερινό «ΦΩΣ» άρεσε πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Είναι ένα παιδί, άλλωστε που δεν περίμεναν το παιχνίδι της Πέμπτης για να το μάθουν, αλλά διαπίστωσαν πως έχει παρουσιάσει σημαντική εξέλιξη. Ο Ιωαννίδης έχει περάσει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Λεβαδειακό.

Ο 18χρονος επιθετικός είναι γιος του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Ιωαννίδη, ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός. Στο παιχνίδι της Πέμπτης ο πιτσιρικάς είχε και ένα καλό σουτ στο 38’ το οποίο απέκρουσε ο Ζοσέ Σα. Είναι μία περίπτωση που θα απασχολήσει τους Πειραιώτες και ήδη γίνονται πολύ καλά σχόλια γι’ αυτόν. Κρατήστε το όνομα του γιατί είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσει στο μέλλον.