Παντελίδης: «Δεν έχουμε περιθώρια για ριζικές αλλαγές»

Ο νέος προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης μίλησε στις κάμερες του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ την Κυριακή 25/11.

Παντελίδης: «Δεν έχουμε περιθώρια για ριζικές αλλαγές»

Τις απόψεις του για την καινούργια ομάδα του και τον μεθαυριανό αγώνα της στην Κρήτη με τον ΟΦΗ (25/11, 19:30) εξέφρασε ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στην κάμερα της ARIS FC TV.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε αρχικά: «Μπορούμε να μιλάμε για ένα υλικό υψηλό επιπέδου. Τα παιδιά είναι σε πολύ καλό, από τεχνικής πλευράς, επίπεδο. Δικαίως λοιπόν έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις μας. Με απόλυτο σεβασμό σε ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, γιατί πραγματικά έχει γίνει καλή δουλειά, προσπαθούμε σιγά-σιγά να περάσουμε κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν περισσότερο με ομοιογένεια, να αποκτήσουμε μία ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Να παρουσιάζουμε όσο γίνεται περισσότερο ένα ομοιογενές σύνολο, το οποίο ευελπιστούμε να βελτιώνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα».

Για την εικόνα που έχει, τώρα που έχει αναλάβει την ομάδα, και αν έχει αλλάξει με αυτήν που είχε παλιότερα είπε: «Όχι, δεν είναι διαφορετική. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα, όσο περνάει ο καιρός και με τα αποτελέσματα που πιστεύουμε ότι θα είναι καλά, έχει μόνο προς τα πάνω δρόμο. Αυτή την εικόνα έβλεπα. Και τα προβλήματα της σαν αντίπαλος, τα ίδια βλέπω και τώρα».

Για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στην ομάδα τόνισε: «Η δουλειά που βρήκα έχει πολλά καλά στοιχεία, τα οποία προσπαθούμε να τα κρατήσουμε. Απλά προσπαθούμε να προσθέσουμε και... πινελιές, γιατί βρισκόμαστε σε ένα σημείο που δεν έχουμε περιθώρια για πολλές και ριζικές αλλαγές που να περιέχουν μεγάλο ρίσκο. Προσπαθούμε σιγά σιγά να κάνουμε ένα βηματάκι παραπάνω, σε σχέση με αυτά που βρήκαμε».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου θα κάνει πρεμιέρα και ο ίδιος, πρόσθεσε: «Δουλεύοντας σε μία ομάδα όπως ο Άρης, ο στόχος για όλα τα παιχνίδια είναι να τα κερδίζεις, να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Ασφαλώς χρειάζεται να σέβεσαι και τον αντίπαλο, αλλά να το κάνεις προσεκτικά. Να προσπαθείς να κερδίσεις τον αγώνα, αλλά και να σέβεσαι αυτόν που έχεις απέναντι σου. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς στο παιχνίδι της Κυριακής είναι να είμαστε πρωταγωνιστές».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ