Νοκ άουτ ο Λάζαρος!

Ο 31χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση τη Παρασκευής και θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Ατρόμητο.

Νοκ άουτ ο Λάζαρος!

Άσχημα είναι τα νέα από την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση στον προσαγωγό και αν επιβεβαιωθεί αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τη νέα χρονιά. Ο Λάζαρος θα βγάλει το Σάββατο μαγνητική τομογραφία από την οποία και θα φανεί η σοβαρότητα της ζημιάς που έχει υποστεί.

Ο Πορτογάλος προπονητής υπολόγιζε τον διεθνή μεσοεπιθετικό για την κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον Ατρόμητο κάτι που σημαίνει ότι πλέον πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του. Το άσχημο για τον Λάζαρο είναι πως αυτή ήταν η πρώτη περίοδος που δεν ενσωματώθηκε με την Εθνική ομάδα και είχε πάρει περισσότερες ανάσες.

Μετά τον τραυματισμό του Λάζαρου ο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του μόνο τον Δημήτρη Μάνο. Ο Μιγκέλ Γκερέρο όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής δεν είναι σε θέση να παίξει από την αρχή στο ματς του Περιστερίου και όλα δείχνουν πως ο Έλληνας επιθετικός θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης.