«Φευγάτος» ο Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ

Ο Αιγύπτιος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη κάτι που δείχνει πως δεν είναι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Φευγάτος» ο Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ

Ο νέος αποκλεισμός του Αιγύπτιου Αμρ Ουάρντα από την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη, είναι ο «πρόδρομος» της εξόδου του Aφρικανού διεθνούς μέσου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 με τον «Δικέφαλο» του βορρά, είναι 24 φορές διεθνής με την εθνική Αιγύπτου, αλλά στον ΠΑΟΚ έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Στο φετινό πρωτάθλημα μετείχε σε συνολικά 6 παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο στα πρώτα δύο με 90λεπτη συμμετοχή. Το τελευταίο διάστημα δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ρουμάνου τεχνικού, Ραζβάν Λουτσέσκου, και έχει τεθεί για διάφορους αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους εκτός ομάδας στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό.

Όπως είναι εύλογο, ο ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημένος με τον συνεχή παραγκωνισμό του και προετοιμάζεται για την έξοδο του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με οριστική μεταγραφή αυτή την φορά κι όχι με δανεισμό, όπως έγινε πριν 1,5 χρόνο, όταν και πήγε στον Ατρόμητο δανεικός για ένα χρόνο, όπου και αναδείχθηκε ΜVP της περασμένης σεζόν για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε ανάλογη θέση εξόδου φαίνεται πως είναι στον ΠΑΟΚ και ο Ουκρανός αμυντικός, Εβγκέν Χατσερίντι, ο οποίος επίσης είναι δυσαρεστημένος με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ