Όλη η αλήθεια για Ολυμπιακό και Σολδάνο

Τι λέει ο πρόεδρος της Ουνιόν Σάντα Φε για τον Αργεντινό - Οι... πλανήτες που δεν βοήθησαν και οι προτάσεις από Ελλάδα, Ουκρανία, Κατάρ, Μεξικό και Κροατία.

Όλη η αλήθεια για Ολυμπιακό και Σολδάνο

Για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον επιθετικό Φράνκο Σολδάνο κάνουν λόγο μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής. Τα περισσότερα ρεπορτάζ αναφέρονται στην επιθυμία της ομάδας να πουλήσει τον Αργεντινό επιθετικό, επαναφέρουν στο προσκήνιο το καλοκαιρινό ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει επιθετικό τον Ιανουάριο.

Το συμβόλαιο του Σολδάνο με τη Σάντα Φε λήγει το καλοκαίρι του 2019. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο 24χρονος δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και γι' αυτό η Ουνιόν θέλει να τον πουλήσει.

Για το θέμα Σολδάνο μίλησε χθες ο πρόεδρος της Ουνίον Σάντα Φε, Λουίς Σπαν, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε υποστηρίξει ότι ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτηση του.

«Τότε πίστευα ότι θα πουληθεί. Ήρθαν άνθρωποι κάποιων Ευρωπαϊκών ομάδων και μιλήσαμε. Υπήρξαν προσφορές από την Ουκρανία, το Κατάρ, την Ελλάδα, το Μεξικό και την Κροατία. Κάποιες δεν κάλυπταν τις προσδοκίες του παίκτη. Ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρθηκε κατέληξε να πάρει ένα παίκτη με τη μορφή δανείου από την Ατλέτικο ή τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι δεν έγινε η μεταγραφή. Μερικές φορές οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται άσχημα και αυτό συνέβη αυτή τη φορά».

Ο Λουίς Σπαν μίλησε και για την τακτική που θα ακολουθήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Είπε μεταξύ άλλων: «Σε συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε παραχωρήσει το δικαίωμα να μιλήσει με μια συγκεκριμένη ομάδα. Δεν είναι ο ατζέντης του παίκτη αλλά έχει το δικαίωμα για μια ομάδα. Πρόκειται για ομάδα που μετέχει σε ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα στον κόσμο». Τέλος, ο Σπαν, υπογράμμισε ότι δεν τίθεται θέμα δανεισμού του παίκτη.