Η Λέγκια θέλει τον Πάρντο

Η πολωνική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Κολομβιανού εξτρέμ και είναι πολύ πιθανό να κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσει.

Η Λέγκια θέλει τον Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο παραμένει στο… ψυγείο στον Ολυμπιακό, αφού ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Κολομβιανός δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Δημοσιεύματα από την Πολωνία θέλουν τη Λέγκια Βαρσοβίας να ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας την ενίσχυση της στα «φτερά» της επίθεσης. Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Σα Πίντο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Πολωνών για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή θα πρέπει να πουλήσει κάποιον από τους νεαρούς παίκτες έτσι ώστε να μπουν χρήματα στο ταμείο της Λέγκια. Αν γίνει αυτή η μεταγραφή ο Φελίπε Πάρντο θα βρει στη Λέγκια έναν παλιό του συμπαίκτη. Ο λόγος για τον Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος το καλοκαίρι μετακινήθηκε στην πολωνική ομάδα.