Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Ο διπλός ρόλος του Γιαννιώτη

Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην εστία ο Ανδρέας Γιαννιώτης, αλλά ούτως ή άλλως μπορεί να βοηθήσει τον Μαρτίνς ενόψει Ατρόμητου.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Ο διπλός ρόλος του Γιαννιώτη

Ο Ζοσέ Σα παραμένει το φαβορί για να διατηρήσει τα γάντια βασικού στον Ολυμπιακό και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, παρότι είναι αλήθεια ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν είχε τόσο καλή και σταθερή απόδοση στα δύο τελευταία παιχνίδια του, με την Ντουντελάνζ και τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα, από τότε που ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον περάσει στην 11άδα αντί του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει τις δικές του πιθανότητες για να επιστρέψει στο βασικό σχήμα στον αγώνα της Κυριακής, σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά και απέναντι σε μία ομάδα με την οποία είχε κάνει πέρυσι εξαιρετική σεζόν ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Είναι βέβαιο ότι ο Γιαννιώτης θα μιλήσει και ξεχωριστά με τον Μαρτίνς για κάποια πράγματα που ενδεχομένως θα έχει να συμβουλεύσει τον προπονητή του Ολυμπιακού για τον προσεχή αντίπαλο, με δεδομένο ότι ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα από την ομάδα του Περιστερίου.

Για τον «ερυθρόλευκο» γκολκίπερ υπήρξαν και χτες δημοσιεύματα στην Ουκρανία πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Ντιναμό Κιέβου, όπως και για έναν άλλο Έλληνα διεθνή, τον Κώστα Σταφυλίδη. Ο Γιαννιώτης είναι υπό παρακολούθηση εδώ και καιρό από τον ουκρανικό σύλλογο, καθώς σύμφωνα με τα εκεί ρεπορτάζ «η Ντιναμό μπορεί να εκμεταλλευτεί και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι». Κι είναι ένα ζήτημα για τον Ολυμπιακό τι θα αποφασιστεί για τον συγκεκριμένο παίκτη, καθώς μέχρι πρότινος ήταν έτοιμες συζητήσεις ανανέωσης αλλά δεν έχει γίνει ακόμη κάτι οριστικό.