Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Αραούχο

Οι Πειραιώτες ήταν κατηγορηματικοί πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία σύμφωνα με τα οποία έγινε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Αραούχο

Δημοσιεύματα από την Ισπανία ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται «ζεστά» με την υπόθεση του Αραούχο. Συγκεκριμένα ρεπόρτερ της Λας Πάλμας έγραψε πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.

Από τον Ολυμπιακό, ωστόσο όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη είδηση, αλλά προχώρησαν και σε κατηγορηματική διάψευση. Πριν λίγη ώρα οι Πειραιώτες ανέφεραν χαρακτηριστικά για το θέμα: «Ούτε πρόταση έχουμε καταθέσει, ούτε υπάρχει θέμα με τον Αραούχο», τόνισαν από το μεγάλο λιμάνι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί δεν είναι ικανοποιημένος στη Λας Πάλμας και "ψάχνεται" να φύγει. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ο Αραούχο έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2023. Σε αυτό, όμως, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψος 60 εκατομμυρίων ευρώ που κάνει πολύ δύσκολη την περίπτωση του για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.