Παναιτωλικός: Τα κλειδιά στον Μοράρ και το πρόβλημα στα μετόπισθεν

Στο πλαίσιο του «ελέγχου προόδου» των 16 ομάδων της SuperLeague μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, παρουσιάζουμε σήμερα τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός: Τα κλειδιά στον Μοράρ και το πρόβλημα στα μετόπισθεν

Μετά την καλή του πορεία στο περσινό πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός συνέχισε την συνεργασία του με τον Τραϊανό Δέλλα που άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

Φέτος οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 9η θέση γνωρίζοντας τέσσερις ήττες. Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αλλά οι παίκτες του Παναιτωλικού έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ενδεικτική είναι η νίκη στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ με κορυφαίο τον Μοράρ που αποτελεί και το πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Ο Ρουμάνος επιθετικός έχει πετύχει 5 τέρματα και δείχνει πως στην πορεία θα ανεβάσει και άλλο τον δείκτη των προσωπικών του γκολ.

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της Super League ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που χρειάστηκε την βοήθεια της τύχης για να νικήσει τους Αγρινιώτες.

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει άμεσα ο Τραϊνός Δέλλας είναι η κακή λειτουργία στα μετόπισθεν. Αξίζει να σημειωθεί πως στις δέκα αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί οι παίκτες του Παναιτωλικού έχουν δεχθεί γκολ σε όλες πλην του αγώνα με τον ΠΑΣ που είχε λήξει 2-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κατάταξη: 9

Ρεκόρ: Νίκες 3 Ισοπαλίες 3 Ήττες 4

Επίθεση: 12 γκολ

Άμυνα: 14 γκολ

Ασίστ: 6

Δοκάρια: 2

Πέναλτι: 2 (1)

Κάρτες: 31 κίτρινες

Πρώτος σκόρερ: Βλαντ Μοράρ 5 γκολ

Πρώτος σε συμμετοχές: Νίκος Μαρινάκης, Δημήτρης Κυριακίδης 960 λεπτά

Εισιτήρια: 2.107 μ.ο.