Άρης: Το λάτιν πρότζεκτ ξεθώριασε

Στο πλαίσιο του «ελέγχου προόδου» των 16 ομάδων της SuperLeague μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, παρουσιάζουμε σήμερα τον Άρη.

Άρης: Το λάτιν πρότζεκτ ξεθώριασε

Επιστρέφοντας στη Σούπερ Λίγκα έκανε ιδανική αρχή. Ξεκίνησε με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και τέσσερις στους πέντε πρώτους αγώνες, ενώ μέχρι την πέμπτη αγωνιστική είχε δεχτεί μόλις ένα γκολ από αυτογκόλ!

Το λάτιν πρότζεκτ έχασε την λάμψη του στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι. Ο Πάκο Ερέρα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κρισιμότητα των αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι ο Άρης δεν παρέδωσε όπλα, με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ και την συντριβή στο τέλος από την ΑΕΚ, το κλίμα χάλασε γρήγορα.

Ο Ισπανός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών και έλυσε τη συνεργασία του, αφήνοντας στη μέση το πλάνο για τη δημιουργία μιας επιθετικής ομάδας. Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τόλη Τερζή και πλέον συνεχίζει την πορεία του με τον Σάββα Παντελίδη και διάθεση για ένα νέο νικηφόρο ξεκίνημα που θα τον οδηγήσει στον στόχο της Ευρώπης.

Ο Αρης δεν έχει φέρει ακόμη ισόπαλο αποτέλεσμα στις δέκα πρώτες αγωνιστικές, ενώ στα συν είναι ότι «έβγαλε» τα ντέρμπι.

ΑΡΗΣ

Κατάταξη:

Ρεκόρ: Νίκες 5 Ισοπαλίες 0 Ήττες 5

Επίθεση: 12 γκολ

Άμυνα: 10 γκολ

Ασίστ: 6

Δοκάρια: 5

Πέναλτι: 2 (1)

Κάρτες: 24 κίτρινες

Πρώτος σκόρερ: Ματέο Γκαρσία 5 γκολ

Πρώτος σε συμμετοχές: Κουέστα 947 λεπτά

Εισιτήρια: 11.316 μ.ο.

Ακολουθεί, ο Πανιώνιος