Mακριά αλλά έχει κι αυτούς τους εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Η θαυμάσια παρουσία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στην Σερβία και η επιστροφή του Σεμπά από την Κίνα.

Mακριά αλλά έχει κι αυτούς τους εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Γίνεται πολύς λόγος για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού και την πιθανότητα ενίσχυσης της ομάδας τον χειμώνα, αλλά θα πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει και κάποιους παίκτες πέραν των όσων βρίσκονται τώρα στο ρόστερ που ανήκουν στο δυναμικό του, έστω κι αν στη συγκεκριμένη φάση δεν τους υπολογίζει κανένας.

Και δεν εννοούμε τον Φελίπε Πάρντο και τον Μάριο Βρουσάι οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους έχουν μείνει πίσω στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, συνεχίζοντας τη δουλειά στο Ρέντη.

Ο Σεμπά ανήκει ακόμη στον Ολυμπιακό και όπως έγινε γνωστό θα πρέπει να αναζητηθεί μία λύση για τον Βραζιλιάνο, από τη στιγμή που η κινεζική ομάδα στην οποία τον είχε πάρει ο Μπέντο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα και να τον αγοράσει, έχοντας λύσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο τεχνικό. Με το περίεργο πάντως να είναι ότι ο Σεμπά μετά από καιρό επέστρεψε στη δράση πριν από λίγες μέρες στο κινεζικό πρωτάθλημα και μάλιστα έβαλε και γκολ με την Ντανγκντάι Λιφάν σε ματς στις 7 Νοεμβρίου ενώ ήταν βασικός στο επόμενο, την περασμένη Κυριακή!

Πολλά χαμόγελα υπάρχουν στον Ολυμπιακό και για ένα παιδί που απέκτησαν το καλοκαίρι από την Σερβία, αφήνοντάς τον για ένα χρόνο στην ομάδα του. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι βασικότατο στέλεχος στην εξαιρετική πορεία της Ραντνίσκι Νις στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του να βρίσκεται στη δεύτερη θέση (πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα και 4 πόντους πάνω από την Παρτιζάν) και τον ίδιο να έχει 17 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ! Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ είναι βασικό στέλεχος τους τελευταίους μήνες στην Εθνική Ελπίδων της πατρίδας του.