Ολυμπιακός: Σενάριο παραμονής του Ιμπόρα

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Βιθέντε Ιμπόρα στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός: Σενάριο παραμονής του Ιμπόρα

Στον «αέρα» παραμένει ακόμα η υπόθεση που αφορά το μέλλον του Βιθέντε Ιμπόρα, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος του μηνός.

Ο 36χρονος Ισπανός μέσος θέλει να επιστρέψει στην Λεβάντε, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Και παρά το γεγονός ότι πρόθεση και της Λεβάντε είναι να τον εντάξει στο δυναμικό της, εν τούτοις νεότερα δημοσιεύματα από την Ισπανία δίνουν μία νέα τροπή στην υπόθεση.

Όπως σημειώνουν, οι ιθύνοντες της Λεβάντε έχουν ζητήσει τόσο από τον Ιμπόρα όσο και τον Χοσέ Λουίς Μοράλες που μένει ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ να περιμένουν ως το τέλος του Ιουνίου πριν ο σύλλογος πάρει μία οριστική απόφαση, μιας και θέλει πρώτα να πουλήσει παίκτες και να βάλει στο ταμείο του το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για λόγους που έχουν να κάνουν με τον ισολογισμό, πριν προβεί σε προσθήκες.

Στον Ολυμπιακό το θέμα του Ιμπόρα παραμένει ανοιχτό, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κοιτάζουν περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ τους.