Παναθηναϊκός: Γνώρισαν Αλόνσο οι «πράσινοι»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έπιασε δουλειά στο Κορωπί και γνωρίστηκε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της προετοιμασίας. 

Παναθηναϊκός: Γνώρισαν Αλόνσο οι «πράσινοι»

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί είχε ο Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς οι «πράσινοι» μπήκαν από νωρίς στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους.

Τον Αλόνσο παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ ο νέος προπονητής ζήτησε ενότητα και συσπείρωση με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και ακολούθως χωρίστηκαν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έλειπαν οι διεθνείς του Παναθηναϊκού Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Κώστας Λημνιός και Γιάννης Κώτσιρας άλλα και οι Τζορτζ Μπάλντοκ και Γουίλιαν Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια...

Οι «πράσινοι» θα υποβληθούν σε νέο κύκλο εξετάσεων και την Τρίτη (18/6) στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με την πρώτη τους προπόνηση να λαμβάνει χώρα την Τετάρτη (19/6).