ΑΕΚ: «Κλάταρε» από την κόπωση και το λειψό ρόστερ

Στο πλαίσιο του «ελέγχου προόδου» των 16 ομάδων της SuperLeague μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, παρουσιάζουμε σήμερα την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: «Κλάταρε» από την κόπωση και το λειψό ρόστερ

Ξεκίνησε με 3Χ3 στο πρωτάθλημα αλλά όταν ήρθε η ώρα των μεγάλων ραντεβού ήταν απούσα. Δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα ντέρμπι (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) ενώ το ποτήρι της απογοήτευσης ξεχείλισε με το 0-2 από τον Ατρόμητο στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ.

Η ομάδα πλήρωσε σε ένα βαθμό τις αργοπορημένες κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού και το λειψό ρόστερ που σχηματίστηκε. Παίζοντας ακατάπαυστα από τη 1η Αυγούστου, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίχως να έχει σημαντικές εφεδρείες, κλάταρε μετά από τους δυο πρώτους μήνες.

Παράλληλα έκαναν την εμφάνισή τους στα αποδυτήρια προβλήματα που ο νέος προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι σίγουρο ότι τα διαχειρίστηκε αποτελεσματικά.

Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και η Πειθαρχική Επιτροπή επιβάλλοντας ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έτσι η απόσταση από την κορυφή μεγάλωσε.

ΑΕΚ

Κατάταξη:

Ρεκόρ: Νίκες 6 Ισοπαλίες 2 Ήττες 2

Επίθεση: 17 γκολ

Άμυνα: 5 γκολ

Ασίστ: 11

Δοκάρια: 10

Πέναλτι: 1 (1)

Κάρτες: 22 κίτρινες

Πρώτος σκόρερ: Πόνσε 5 γκολ

Πρώτος σε συμμετοχές: Μπάρκας 939 λεπτά

Εισιτήρια: 15.110 μ.ο.

Αύριο ο Παναθηναϊκός