«Ζεστή» η ΑΕΚ για Ερνάνι

Μπορεί η ΑΕΚ να μην κατάφερε να αποκτήσει τον Ερνάνι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όμως αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί το καλοκαίρι, αφού ο παίκτης της Πόρτο παρακολουθείται στενά από την Ένωση.

«Ζεστή» η ΑΕΚ για Ερνάνι

Ο Ερνάνι αγωνίζεται στην Πόρτο όμως δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής οπότε τα σενάρια για τη μεταγραφή του το καλοκαίρι έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο ποδοσφαιριστής που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού μετράει μόλις 18 εμφανίσεις με τους «δράκους» σε όλες τις διοργανώσεις και έτσι η Πόρτο δεν αποκλείεται να ρίξει τις απαιτήσεις της σε ενδεχόμενη κρούση και ο ποδοσφαιριστής να έρθει ξανά στη χώρα μας, αλλά αυτή τη φορά για την ομάδα της ΑΕΚ.

Το θέμα φέρεται να χειρίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος που εδώ και καιρό έχει αρχίσει να αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να παίξουν στα άκρα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι εκεί θα επιδιώξουν να ενισχυθούν.

Όπως και να έχει το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις των ομάδων στα πρωταθλήματά τους, αλλά όπως φαίνεται το όνομα του Ερνάνι θα απασχολήσει έντονα τους Έλληνες φίλους του ποδοσφαίρου το καλοκαίρι.