Ολυμπιακός: Η υπόθεση του Όρτα και η αλλαγή στάσης της Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Αντρέ Όρτα, όμως, η Μπράγκα του κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ολυμπιακός: Η υπόθεση του Όρτα και η αλλαγή στάσης της Μπράγκα

Μία από τις σημαντικές μονάδες του Ολυμπιακού που βοήθησε πολύ στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας από τον Ιανουάριο και μετά ήταν ο Αντρέ Όρτα. Ο Πορτογάλος χαφ θεωρείται από τους πλέον καθοριστικούς και για τη νίκη επί της Φιορεντίνα.

Είναι, ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπράγκα και θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για να παραμείνει στο κλαμπ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι ο Όρτα δεν θα συνεχίσει στη Μπράγκα, αλλά από την άλλη η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του και συμβόλαιο μαζί του έως το 2027 δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της. Αυτό επισημαίνουν και τα νεότερα ρεπορτάζ από την Ιβηρική.

Η συμφωνία της Μπράγκα με τον Ολυμπιακό ήταν για οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Πειραιά δεν περίμενε τον τελικό του Conference για να ξεκινήσει τη διαδικασία παραμονής του παίκτη. Αρκετό καιρό πριν δούλευε την υπόθεση και είχε ανοίξει κουβέντα για να ρίξει τις απαιτήσεις της Μπράγκα.

Ανάλογη προσπάθεια γίνεται και τώρα, αλλά όπως επισημαίνουν και οι Πορτογάλοι η Μπράγκα δεν έχει καμία διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις της. Είναι ξεκάθαροι ότι θέλουν 6 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Όρτα στον Ολυμπιακό επομένως είναι μία υπόθεση που έχει δρόμο και με τον παίκτη δεδομένα να θέλει να μείνει στην ομάδα του Πειραιά.