«Ψάχνεται» με τους χαφ ο Μαρτίνς

Τα διαφορετικά δίδυμα που έχει χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Ψάχνεται» με τους χαφ ο Μαρτίνς

Είναι πολλές οι λύσεις που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στα χαφ και από ένα σημείο και μετά έδειξε να «ψάχνεται» για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Πορτογάλος έχει στα χέρια του αρκετούς ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να καταλήξει στα καλύτερα δίδυμα.

Ακόμα όμως και στη μεσαία γραμμή ο 48χρονος τεχνικός δείχνει το τελευταίο διάστημα να το ψάχνει. Για παράδειγμα ο Μαρτίνς ξεκίνησε τη σεζόν με το δίδυμο Μπουχαλάκης-Καμαρά στα χαφ. Είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησε να τους… κολλάει από την προετοιμασία και με αυτούς έχει πορευτεί στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Αυτό το δίδυμο από ένα σημείο και μετά άρχισε να χαλάει και ο Πέδρο Μαρτίνς κάπου εκεί άρχισε να ψάχνεται ακόμα περισσότερο για να καταλήξει στο καλύτερο του δίδυμο. Έβγαλε τον Μπουχαλάκη και έβαλε δίπλα στον Καμαρά τον Γκιγιέρμε, αλλά σύντομα επανέφερε τον Κρητικό χαφ στο πλευρό του Αφρικανού.

Στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε το δίδυμο Μπουχαλάκης-Γκιγιέρμε, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το είδαμε και με τον Παναθηναϊκό. Με τη Μίλαν έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί οι Γκιγιέρμε-Νάτχο και τους είδαμε ξανά μαζί στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Για μία και μοναδική φορά είδαμε να παίζουν μαζί οι Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος και αυτό συνέβη στην αναμέτρηση Κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Παρατηρούμε πως ο Μαρτίνς έχει κάνει πολλούς συνδυασμούς στα δίδυμα των χαφ. Έχει δοκιμάσει τα πάντα και το τελευταίο διάστημα ψάχνεται ξανά. Δεν έχουμε δει σε κανέναν συνδυασμό στη δυάδα τον Τουρέ ο οποίος όποτε έπαιξε ήταν «δεκάρι».