Τέρζιτς: «Ο Χουάνγκ έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν εκπλήρωσαν αυτό που του υποσχέθηκαν»

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Χουάνγκ Ιν Μπομ από τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και το μέλλον του παίκτη.

Τέρζιτς: «Ο Χουάνγκ έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν εκπλήρωσαν αυτό που του υποσχέθηκαν»

Στο μέλλον του Χουάνγκ Ιν Μπομ στον Ερυθρό Αστέρα αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ζβέζνταν Τέρζιτς, ενώ μίλησε και για τους λόγους που αποχώρησε ο 27χρονος από τον Ολυμπιακό.

«Θα κάνουμε το παν για να μείνει ο Χουάνγκ, όμως έφυγε από τον Ολυμπιακό επειδή του υποσχέθηκαν κάτι που δεν εκπλήρωσαν και απλώς δεν ήθελε να προπονηθεί. Όταν τον πείσαμε να έρθει, του υποσχεθήκαμε πως θα είναι διαφορετικά και τότε είπε: “Υπογράφω πολυετές συμβόλαιο, αλλά περιμένω να εκπληρώσετε την επιθυμία μου, η οποία είναι να αγωνιστώ σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα”.

Εάν δεχθούμε πρόταση από σύλλογο που πληροί τις αθλητικές, αλλά και οικονομικές απαιτήσεις του, δεν θα μπορούμε να την αρνηθούμε γιατί δεν θέλουμε ανικανοποίητους παίκτες.

Έχουμε κάνει μια συμφωνία κυρίων μαζί του. Έτσι εάν έρθει μια προσφορά που είναι και το όνειρο του, αφού γι' αυτό ήρθε από τη Νότια Κορέα στην Ευρώπη, δεν θα σταθούμε εμπόδιο στο δρόμο του. Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μας και είμαστε έτοιμοι να αυξήσουμε το ποσό του συμβολαίου του, όμως το κίνητρο του είναι αθλητικό», είπε σχετικά.