Φοβερά σχόλια για τον Μαντί Καμαρά

Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού υμνείται από ξένα Μέσα που τον παρομοιάζουν με τον σταρ της Τσέλσι, τον Καντέ!

Φοβερά σχόλια για τον Μαντί Καμαρά

Είναι από εκείνες τις μεταγραφές που όταν γίνονται ασχολούνται ελάχιστοι, αλλά στην πορεία όλα τα φώτα πέφτουν πάνω του. Ο Μαντί Καμαρά είναι μία τέτοια περίπτωση. Η είδηση ότι ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Αφρικανό μέσο είχε περάσει στα ψιλά.

Στην πορεία, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού και να είναι ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής των «ερυθρόλευκων» και ένας ποδοσφαιριστής απαραίτητος για τον Πέδρο Μαρτίνς. Μέσα από τις καλές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Μαντί Καμαρά κέρδισε θέση και στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα ανάγκασαν την ιστοσελίδα www.footballwhispers.com να φιλοξενήσει ένα αποθεωτικό ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο θέμα έγινε με αφορμή την απόκτηση ποδοσφαιριστών μέσα από το παιχνίδι football manager και με το ποιοι παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

«Η ομάδα σας θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την επιτυχία αν κάνει τις σωστές επιλογές στον χώρο της μεσαίας γραμμής και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Ο κόσμος ζει στην μετά – Νεϊμάρ εποχή αλλά θα σας προτείνουμε παίκτες που είναι σίγουρο πως ανήκουν στην κατηγορία value for money», αναφέρει το συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνέχεια μάλιστα τον παρομοιάζει με τον Ν’Γκολό Καντέ γράφοντας: «Μιλάμε για έναν παίκτη που θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής προκειμένου να τον αποκτήσετε, αλλά θ’ αξίζει περισσότερα απ’ όσα θα δώσετε. Ο Καμαρά έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να εξελιχθεί σε κορυφαίο box to box μέσο, ένας μέσος στο «καλούπι» του σταρ της Τσέλσι Ν’Γκολό Καντέ».

Μεγάλο το κόστος απόκτησης του

Όσον αφορά στο κόστος της μεταγραφής του Καμαρά το θέμα υπογραμμίζει: «Η απόκτηση του θα σας κοστίσει περίπου 5 εκατ. λίρες (κάτι παραπάνω από 6,5 εκατ. ευρώ) στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά πολύ γρήγορα θα αποδείξει ότι η αξία του είναι μεγαλύτερη. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη όπως είναι ο Καμαρά. Ένας παίκτης που μπορεί να έχει θέση και στις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τον σχετικό πίνακα αξιολόγησης του ποδοσφαιριστή όπως παρουσιάζεται στο γνωστό παιχνίδι football manager.