Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει πάρει τις αποφάσεις του

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν χρειάζεται τις προπονήσεις για να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον τελικό του Κόνφερενς κόντρα στη Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει πάρει τις αποφάσεις του

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι ερυθρόλευκοι». Πήγαν για αποθεραπεία την Δευτέρα (20/5) στον Ρέντη και την Πέμπτη (23/5) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη Φιορεντίνα, ευρισκόμενοι όμως στο Καραϊσκάκη και όχι στον Ρέντη.

Ας μην γελιόμαστε... Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον τελικό του Κόνφερενς την Τετάρτη 29 Μαϊου.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν θα περιμένει τις προπονήσεις που ακολουθούν για να καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Κααμπί θα είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν.

Ο δε Φραν Ορτέγκα έχει φωνάξει «παρών» στις προπονήσεις, ασχέτως αν υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητάς του λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού που έχει από τις αρχές Μαϊου.

Για να μην ξεκινήσει ο Αργεντινός, θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πρόσωπο στις προπονήσεις που θα βάλει σε έντονο προβληματισμό τον Μεντιλίμπαρ.

Κατά τ’ άλλα, ο Μεντιλίμπαρ από την Πέμπτη (23/5) θα αρχίσει να μπαίνει στη διαδικασία να δείχνει μέσω βίντεο τα τρωτά σημεία της Φιορεντίνα, αλλά και όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του το βράδυ της 29ης Μαϊου.

Πρόκειται για μία ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, αλλά έχει μπόλικη ποιότητα μεσοεπιθετικά για να προκαλέσει μπελάδες σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ήδη οι συνεργάτες του Μεντιλίμπαρ έχουν συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό με παιχνίδια των «βιόλα» και τις επόμενες μέρες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν στο... πιάτο την Φιορεντίνα στους «ερυθρόλευκους».